torsdag 23 februari 2012

PMI: Onkel Montagues Spökhistorier

Boken är skriven av Chris Priestley

Boken handlar om Edgar som en dag går till sin onkel. Alltid när han är hos sin onkel så brukar han berätta olika historier för Edgar. Boken är med stil som "En natt på Daemon hall". Först så kommer det en berättelse och dom brukar sluta ganska så snabbt när man har kommit in i dom. Resten av kapitlet så är man i samma rum som Edgar och hans onkel. Edgar tycker att hans onkels hur är ganska så obehagligt för att det är ganska så mörkt och Montague säger att dom är själva i huset förutom hans assistent Franz. Edgar tycker att det är lite märkligt för han tyckte att han hörde någon rycka lite i handtaget. Miljön i boken är lite gammal.





P: Boken är ganska så detaljerad och platserna blir lätta att se framför sig. T.ex som Montagues hus och i berättelserna. Berättelserna är lagom långa.

M: Historierna är inte så läskiga. Mest i slutet av berättelsen blir dom läskiga och då så slutar dom nästan med detsamma. Det är ganska många gammal ord i boken som är svåra att förstå.

I: Varför är Montagues assistent så nyfiken?



1 kommentar:

  1. Detta mål har jag arbetat mot: Mitt mål var att utvärdera 3 böcker på vårterminen.

    Detta är jag nöjd med: Jag är nöjd med att jag har tagit mig tid att göra det här även om att det inte är kopplat till ett skolarbete.

    Så här vill jag jobba vidare: Fortsätta läsa.

    SvaraRadera